Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Visszaküldési feltételek

VISSZAKÜLDÉSI FELTÉTELEK

 

Meggondoltad magad, vagy esetleg nem jó a méret amit rendeltél? 14 napod van a vásárlástól elállni és a terméket visszaküldeni! De természetesen ennek is megvannak a szabályai.

 

1. Jelezd ügyfélszolgálatunknak, hogy a terméket visszaküldöd, lehetőleg írásban a bibkepkft@gmail.com e-mail címen,. Egyúttal azt is meg tudod beszélni, mit szeretnél, levásárolni más termékre, vagy a vételárat térítsük vissza számodra.

2. A terméket eladható állapotban hagyd. Nyugodtan próbáld fel, nézegesd, de ne tegyél kárt a termékben, ne sportolj benne, majd küld vissza, a címkét ne vágd ki a sapkából, a termék ne sérüljön és a csomagolás is ép maradjon.

3. A terméket abba a dobozba csomagold vissza, amibe küldtük neked. Ha a termék sérült és nincs már eladható állapotban, a csomagot postafordultával visszaküldjük.

4. Amint a termék megérkezett hozzánk, ellenőrizzük az állapotát és az általad megbeszéltek szerint járunk el. Amennyiben másik terméket kértél, küldjük az új terméket, ha visszatérítést kértél, akkor elindítjuk a visszautalási folyamatot, mely 8 napon belül várható. Bármi további kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

BiBCAP CSAPATA